10 weken traject

Rijnmond-Bouw is het opleidingsbedrijf voor iedereen die wil werken in de bouw. Ben je ambitieus, geïnteresseerd en gemotiveerd voor een nieuwe stap in je carrière?  Tijdens een opleiding van 10 weken word je getransformeerd tot een echte baas in de bouw. Waarin word jij een baas: timmeren of metselen/tegelen? Om je te helpen in het maken van deze keuze hebben wij stap voor stap uitgelegd hoe deze opleidingsperiode er uit gaat zien.

Aanmelden

Je meld jezelf aan of bespreekt dit met je begeleider. Via de website kan je het aanmeldformulier invullen.

Kennismaken

Na je aanmelding word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek waarin je samen met onze hoofdinstructeur & een life coach gaat kijken aan welke carrière jij gaat bouwen. Zij zullen ook vragen naar jouw motivatie én interesses. Zo vinden jullie samen uit wat het beste bij jou past.

Aan de slag !

Na het kennismakingsgesprek heb je de keuze gemaakt wat je gaat leren. Je kan gelijk aan de slag met jouw opleiding! En het fijne is, tijdens je opleiding kan je je uitkering behouden.

Spijt van je keuze? Tijdens de eerste weken van je opleiding is het mogelijk om nog van opleiding te switchen.

Contract

Na het succesvol afronden van je opleiding ontvang je een diploma. Je inzet én motivatie worden beloond met een contract aangeboden door Rijnmond-Bouw.

Hard werk wordt bij ons beloond. Zodra je gaat werken bij een extern bouwbedrijf krijg je van ons een contract waarbij het salaris aanzienlijk hoger ligt dan bij het wettelijk minimum loon.

Van deze agenda word je blij:

Tijdens je opleidingsperiode behoud je je uitkering. Je ontvangt veiligheidsschoenen en een werkbroek van Rijnmond-bouw. Van maandag tot en met donderdag ga je naar school in Schiedam of Rotterdam Zuid, hier word je opgeleid en zullen je dagen er als volgt uit zien:

Goedemorgen!

Je start de dag met een bak koffie of thee samen met je docenten en mede leerlingen. Daarna ga je naar zorg je dat je werkplek in orde is om aan de slag te gaan! De docent geeft oefeningen bijvoorbeeld het maken van een bepaalde constructie.

ca. 11:00 – 12:00 h

Na een leerzame ochtend is het tijd om te ontspannen en een boterham te eten. Je hebt een half uur pauze om een luchtje te scheppen, te eten en drinken. In deze tijd kan je ook bijkletsen met je mede studenten of je social media checken.

ca. 12:30 h

Na je pauze ga je verder waar je mee bezig was. Tussendoor geeft de instructeur je tips & tricks over hoe jij jezelf telkens kan verbeteren in jouw vak. Er is genoeg tijd en ruimte om alle nieuwe informatie tot je te nemen.

ca. 14:00 h

Nog een half uurtje koffie pauze om de laatste uurtjes van de dag door te komen. Na ja pauze ga je verder waar je mee bezig was en kan je ook vragen stellen aan de instructeur.

16.00 h

De dag is weer voorbij, tijd om naar huis te gaan en te relaxen.

Tot morgen!

Zin om aan de slag te gaan? Meld je dan nu aan!

Meld jezelf aan via het aanmeldformulier of neem contact met ons op.
Wij kijken er naar uit jou te ontmoeten én je te helpen met de volgende stap in jouw carrière.