Wil je aan de bak? Zo betaal jij je vakopleiding!

Wie een vak wilt leren moet studeren. Dit kost veel tijd en ook geld. Voor een MBO opleiding al gauw rond de 1200 euro per jaar kwijt. Dat betekent dat je na je opleiding van 3 tot 4 jaar tussen de 3600 en 4800 euro geïnvesteerd hebt. Besluit je om baas in de bouw te worden? Dan word je met behoud van je uitkering binnen 10 weken opgeleid tot een echte bouwbaas. Als je goed je best doet word je beloond door een contract bij Rijnmond-Bouw, hierdoor kan je na je opleiding gelijk aan de bak met een salaris dat aanzienlijk hoger is dan het wettelijk minimumloon.

Word Baas in de Bouw

Tijdens het Baas in de bouw traject word je opgeleid tot: metselaar, timmerman of tegelzetter. Als je ambitie hebt om een carrière op te bouwen binnen de bouwsector is dit de opleiding voor jou!

In 10 weken word je opgeleid tot een bouwbaas in één vak naar keuze. Met de juiste motivatie en door hard te werken ben je na 10 weken niet alleen in het bezit van een mooi diploma maar ook van een contract aangeboden door Rijnmond-Bouw.

Uitkering?

Na het behalen van je 10 weekse opleiding  word je uitkering omgezet naar een salaris. Je krijgt van ons een contract aangeboden en kan gelijk aan de slag bij één van onze partners. Vanaf dit moment ga je zelf geld verdienen, en dit is direct hoger dan het wettelijk minimum loon.

Toekomstgarantie

Momenteel is er een te groot tekort aan mensen in de bouw. Hierdoor ben jij verzekerd van werk na het afronden van jouw opleiding. Door werkervaring op te doen ontwikkel jij jezelf in je vak en kan je zelfs doorgroeien tot manager of projectleider.

Heb jij ambitie om te werken in de bouw? Wil je aan de slag met je handen en een salaris verdienen dat aanzienlijk hoger is dan het wettelijke minimum loon?

Meld je dan nu aan en start direct!

Written by Guts