Drie redenen om nú voor het vak metselaar te kiezen

Goede metselaars: ze zijn onmisbaar in de bouw. Goede reden dus om voor de opleiding metselaar te kiezen. De kans dat je lekker aan de bak kunt is namelijk groot. Maar wat kun je er nou zo ongeveer van verwachten? Drie voordelen die staan als een huis.

  1. Ben jij een beetje creatief? En precies? Dan kun jij je uitleven, want het betere metselwerk is een puzzelklus. Past het niet, dan zorg je ervoor dat het wel past, bijvoorbeeld door stenen op de juiste manier te snijden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over metselen in patronen en het vullen van de voegen om de muur of het bouwwerk waterdicht te krijgen. Kortom: het is een echt vak. 
  2. Kun je goed in een team werken? Dat is namelijk echt nodig om dit werk te kunnen doen. Zelden voer je metselwerk alleen uit. Je bouwt op je team, en je team op jou. Dat is ook nog eens gezellig, trouwens. 
  3. Gratis sportschool! Het vak van metselaar is gelijk je training. Je moet echt lekker fit zijn om dit werk goed te kunnen doen. En anders word je het wel. 

Ben jij de aangewezen persoon waar we op kunnen bouwen? Dan bestaat de eerste stap uit het invullen van aanmeldformulier. Wanneer we jouw aanmelding hebben ontvangen, kan het instaptraject beginnen. Kom je liever eerst met je ouders/verzorgers langs voor een kennismakingsgesprek? Bel dan om een afspraak te maken, jullie zijn van harte welkom.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@baasindebouw.nl of via +31 (0)10 426 99 88

Written by Guts

Leave a comment