Wij hameren erop: word timmerman!

Tegenwoordig zijn goede bouwvakkers niet aan te slepen. Vooral naar timmermannen en -vrouwen is een grote vraag. Maar, werken als timmerman is geweldig, en wel om deze redenen!

Als timmerman vind jij makkelijk een baan

Op dit moment staan er misschien wel duizenden vacatures open voor goede timmermannen. Zowel bij mensen thuis als op een werkplaats buiten. Denk hierbij aan het monteren van ramen of deuren of het werken aan een nieuwbouwproject of renovatieproject.

Altijd lachen

Je kent het vast wel: ‘kleedkamerhumor.’ Maar in de bouw heb je niet alleen op zaterdag na het sporten een zere buik van het lachen, maar ook doordeweeks met je collega’s. Dat is toch geweldig! Maar je weet ook altijd wanneer je serieus moet zijn. Want je bent namelijk hartstikke professioneel!

Je blijft fit!

Als timmerman is er geen tijd om je te vervelen. Of je nu een gaaf nieuwbouwproject uit de grond stampt, een woning renoveert of een villa netjes afwerkt. Elk project heeft toffe kanten en door het vele werk zit jij nooit stil!.

Geen dag is hetzelfde

Als timmerman is er geen tijd om je te vervelen. Of je nu een gaaf nieuwbouwproject uit de grond stampt, een woning renoveert of een villa netjes afwerkt. Elk project heeft toffe kanten en door het vele werk zit jij nooit stil!.

Jij bent dé kenner

Jouw huis is een paleisje dankzij jouw vakmanschap en kennis. Mooi afgewerkte radiatorombouw, een dakkapel of een zelfgemaakte wieg voor de baby die op komst is. IKEA meubilair komt er bij jou niet in. Maar moet het dan toch? Dan doe jij dit met twee vingers in je neus. Hoppa, jij kan alles!

Voldoening

Van het werk op kantoor zie je vrijwel nooit direct resultaat. Als timmerman is dit wel anders. Jij ziet ieder uur hoeveel werk je verzet en na een dag kun jij het zand van je handen afkloppen en trots naar het resultaat van die dag kijken. Even een fotootje maken en delen met je vrienden. Dat geeft voldoening! 

Kortom, timmerman is een fantastisch beroep. Zie jij dat ook in? Meld je dan snel aan voor onze opleiding bij Rijnmond-Bouw. Dan kun je meteen werken op de bouwplaats en krijg je iedere maand salaris op je bankrekening gestort. 

Ben je er nog niet helemaal zeker van en wil je eerst weten hoe je timmerman wordt? Lees dan deze blog!

Written by Baas in de bouw

Leave a comment