3 redenen waarom tegelzetten zo’n mooi vak is

Je bent jong, je wilt aan de bak en het liefst wil je met je handen werken. Heb je er wel eens over nagedacht om tegelzetter te worden? Tegelzetten is een super mooi vak en wij geven drie redenen waarom.

Alles laten kloppen

Ken je dat? Je zit in de wachtkamer bij de tandarts en ziet dat een poster een beetje scheef hangt. Waar anderen dat niet doorhebben, zie jij meteen hoe het beter kan. Die focus kan je goed gebruiken als tegelzetter. Bij dit beroep zorg  je namelijk dat alles klopt. Van het schoonmaken en afvlakken van de ondergrond tot het kitten van hoeken, alles moet strak en netjes. Want jij levert geen half werk.

Je ziet direct resultaat

Urenlang vergaderen en lange plannen schrijven is niks voor jou! Jij kiest liever voor een beroep waarbij je direct resultaat ziet. Tegelzetten is daarom  hét beroep voor jou, want alle stappen zijn al duidelijk en het resultaat is gelijk zichtbaar. En met elke tegel die je zet, ben je weer een stap dichter bij het totaalplaatje.

Dankbaar werk

En als dat resultaat er dan is, wordt het ook goed ontvangen door de klant. Zij hebben namelijk het basiselement, een muur, vloer of beide, in jouw handen gelegd. En nu ziet de ruimte er gloednieuw uit. Reken maar dat de visite de komende maanden niet aan een tripje langs hun vernieuwde badkamer ontkomt. Tegelzetten is dankbaar werk, je maakt tenslotte iets moois voor mensen. Als je dat goed doet, wordt er voorlopig nog wel lovend over jouw werk gepraat.

Aanmelden

Ben jij al overgehaald? Bij ons is motivatie genoeg, het maakt niet uit wanneer je wilt beginnen of wie je bent. Meld je nu aan en laat je opleiden tot een echte vakman of -vrouw!

Written by Baas in de bouw

Leave a comment