Werken in de bouw: leuk én veel vrijheid

Werken in de bouw: je vindt het leuk of je vindt het helemaal niets. De gulden middenweg bestaat vaak niet. Weet je nog niet of je werken in de bouw leuk vindt? Deze argumenten overtuigen je vast en zeker!

Veel vrijheid

Oke, natuurlijk zijn er regels waar je je aan moet houden, zoals op tijd komen en je beschermkleding dragen. Maar werken in de bouw geeft je best wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je werkt buiten en je zit niet opgesloten tussen vier muren van een kantoor, dat is ook een vorm van vrijheid. Maar je bent ook verantwoordelijk voor je eigen project. Wanneer je het doet, maakt niet uit (wel binnen de werkuren natuurlijk), zolang het maar op tijd af is. En dat is best vrij!

Iets maken wat je kan zien

Wat je maakt is tastbaar. Je schrijft geen ellenlange rapporten en onderzoeken die weer verdwijnen in de la van een bureau en nooit meer worden gebruikt. Nee, in jouw werk gaan mensen wonen of werken. Dat is pas iets waar je trots op mag zijn.

Gedreven collega’s

Mensen die werken in de bouw doen het omdat ze ervan houden. Je hebt passie en liefde voor het vak. Je collega’s ook. Dat betekent dat je alleen maar met mensen werkt die het leuk vinden wat ze doen. Voor jou is dat perfect, omdat de mensen om je heen je stimuleren om de beste baas in de bouw te worden die je maar kan zijn. En dat geeft nog meer liefde voor je vak.

Doorgroeimogelijkheden

Opleiding en ervaring heb je niet nodig in ons vak. Je kan op elk moment aan je toekomst beginnen. Je hebt het recht om gelijk geld te verdienen, een opleiding te krijgen en kans te hebben op doorgroeimogelijkheden. Doorgroeien, dat klopt. Stel je voor dat je kan doorgroeien tot aannemer of iemand met een eigen bouwbedrijf!

Kans op vaste baan

Als jij de beste baas in de bouw bent geworden die je maar kan zijn, is de kans groot dat je een vaste baan krijgt. Waarom zouden we je laten gaan als je de beste bouwvakker bent die we maar kunnen wensen? En weet je wat er bij een vaste baan komt? Een vast inkomen!

Niet wachten

Waarom zou je wachten om te beginnen aan een vak met passie, een tof team en ook nog eens een plek waar je lekker kan verdienen? Ervaring maakt ons niet uit. En diploma’s ook niet. Bij ons doe je ervaring op en haal je diploma’s. Dit is het begin van jouw toekomst. Schrijf je nu in en start je opleiding tot timmerman, metselaar of tegelzetter!

 

Written by Baas in de bouw

Leave a comment