Kom naar de NPRZ Banenmarkt XL [8 maart 2018]

Op donderdag 8 maart staan we op de NPRZ Banenmarkt XL.  WerkgeversServicepunt Rijnmond (WSPR) en Nationaal Programma Rotterdam Zuid (NPRZ) organiseren de banenmarkt. Kom naar onze stand en ontdek een toekomst als timmerman, tegelzetter of metselaar.

Toekomst in de bouw

Bij de NPRZ Banenmarkt kun je gratis naar binnen. Wij gaan graag met jou in gesprek over een toekomst in de bouw. Alle informatie die je nodig hebt over een opleiding tot timmerman, metselaar of tegelzetter. Hoe werkt het met werken en leren? Hoe zit het met die baangarantie? Wanneer kun je instromen? Wij vertellen je alles. Vul gelijk het aanmeldformulier in en wees gegarandeerd van een betaalde baan.

Op kleur

Op de banenmarkt zijn er meer dan 70 werknemers. Het is dus heel belangrijk dat je ons kunt vinden. Op de banenmarkt zijn er verschillende pleinen. Elk plein met zijn eigen kleur. Wij staan op het rode plein: niet te missen!

Bereikbaarheid

De banenmarkt vindt plaats bij De Kuip in het Maasgebouw. Adres: Van Zandvlietplein 1 in Rotterdam. Het Maasgebouw is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Op nog geen 5 minuten loopafstand stopt de tram. Uiteraard is het eigen parkeerterrein van De Kuip beschikbaar, parkeren op het terrein is gratis.

Contact

Heb je vragen over de bouwopleiding? Neem contact op via info@baasindebouw.nl of 010-4269988. Kijk ook eens op de website van de opleider: www.rijnmond-bouw.nl.

Written by Baas in de bouw

Leave a comment